maanantai 20. syyskuuta 2010

Miten matka toteutetaan?

Miten matkamme tehdään; luennoimalla, esimerkkejä esittelemällä vai itse tekemällä?
Mitä muita ideoita syntyy?

7 kommenttia:

  1. Esittämäsi asiat ovat mielestäni toimivia.

    Sosiaalisen median hyödyntäminen koulutuksessa ja oppimisessa kiinnostaa erityisesti. Myös median käyttö viestinnässä on ajankohtainen.

    VastaaPoista
  2. Sosiaalinen media yritysmaailmassa ja oppimisessa kiinnostaa.
    Koska kurssi on näinkin lyhyt, voisi ehkä luennoimalla esimerkkejä käyttäen saada parhaan kokonaiskuvan. Siitä on sitten hyvä jatkaa..

    VastaaPoista
  3. Toivoisin, että eri medioiden asetuksia käytäisiin läpi niin, että tietää täpän laittaessaan, mitä kieltää tai sallii. Haluaisin myös tietoa, miten kauan tiedot eri medioissa säilyvät, kuka - ehkä myös rikosmielessä - niitä voi kerätä ja miten pystyn poistamaan lopullisesti omia tietojani, jos olen "vahingossa" kirjautunut jonnekin. Lisäksi tekijänoikeudet: mitä voin käyttää ja mitä muut käyttävät hyödykseen omista tallenteistani. En nähnyt aiheesta keskiviikkona ohjelmaa, mutta sen voi katsoa netistä Maikkarin katsomosta: 45min Extra: Kun yksityisyys viedään netissä.

    Summa summarum: Ohjelmistojen sisäkalut, tietoturva ja tekijänoikeudet ovat tärkeimmät asiasanat.

    VastaaPoista
  4. Olen valinnut kurssin sen mukaan mitä oli opiston ilmoituksessa. Näiden lisäksi kaikki muukin tieto on tervetullutta.

    Millä ohjelmalla nauhoitetaan opetusvideot esim. Googlen sähköpostin aloitus? Onko ohjelma ilmainen?

    VastaaPoista
  5. Opiston esitteessä mainitut kolmen opintokerran eri aiheet ovat mielenkiintoisia. Erityisesti sosiaalisen median sovellusten käyttö viestinnässä ja markkinoinnissa ja ylipäätään yritystoiminnassa kiinnostaa.

    Toivoisin, että opintokerroilla keskityttäisiin esimerkkien avulla, osittain jopa rautalangasta vääntäen, tarkemmin muutamiin käytetyimpiin ja yleishyödyllisimpiin sovelluksiin ja niiden asetuksiin. Esim. niinkin yksinkertaisesti, että miten saan Skypen toimimaan ja käyttööni! Pitääkö luoda oma google-tili jokaiselle (kalenteri, sivustot, dokumentit jne.) erikseen? Tekijänoikeudet ja tietoturva myös edelleen tärkeää.

    VastaaPoista
  6. Ensimmäinen kokoontuminen oli ihan mielenkiintoinen. Itselleni ainakin tuli jo paljon uutta asiaa. Pidin siitä, että kurssin opettaja kertoi eri mahdollisuuksista ja oli itse innostava ja innostunut. Ja kertoi myös itsestään ja mielenkiinnon kohteistaan. Jatkolta odotan erityisesti sitä, miten ko. asioita voi hyödyntää opetuksessa ja oppimisessa. Myös Skype kiinnostaa. Toisaalta mietityttää yksityisyyden suoja: tiedetäänkö meistä kohta jo kaikki, vaikkemme aina sitä haluaisikaan... Esim. Facebook ei tunnu olevan meikäläistä varten.

    VastaaPoista
  7. Olen pahoillani, tämä tulee ihan myöhässä. Sosiaalisen median mahdollisuudet yritystoiminnassa ja markkinoinnissa kiinnostavat, toisaalta myöskin se, miten medioita voidaan hyödyntää työpaikan kommunikoinnissa.

    VastaaPoista